Hieltjes met perenbliksem
★
★
★
★
★
Een recept van Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje.
U vindt dit recept op pagina 54 in Neêrlands roem .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- aardappel
- boter
- kalfsfond
- kalfsjus
- kaneelstokje
- knoflook
- laurier
- lichtgerookt mager spek
- melk
- olijfolie
- stoofperen
- suiker
- tomatenpuree
- tomatensap
- ui
- varkensschenkel
- water
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.