Gebraden fazant met gepofte kweepeer

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 68 in Neêrlands roem .

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fazant, gevuld en gekookt op wijnbladeren

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Patrijs met kool

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Faisan rôti à l'orange en au cumin - Gebraden fazant met sinaasappel en karwijsaus

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Fazant met witloof

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag