Pinda bravoe

U vindt dit recept op pagina 61 in Het kookboek van Tip Culinair .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Okrobrafu

Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Pindasoep met tomtom en zoutvlees

Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Pindasoep

Een recept uit

Gepocheerde Moulard eendenlever met concord-druiven, selderij, gezouten nougatine van Virginiapinda's, bananenpuree en Pedro-Ximenez sherryazijn

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide