Risotto met rauwe ham en venkel
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 291 in Het kookboek van Tip Culinair .
- Gang:
- bijgerecht
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- boter
- droge witte wijn
- groentebouillon
- margarine
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- rauwe ham
- risottorijst
- ui
- venkelknol
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.