Blanquette de homard - Blaquette van kreeft
★
★
★
★
★
Een recept van Anthony Bourdain.
U vindt dit recept op pagina 109 in Les Halles kookboek .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bieslook
- boter
- citroensap
- dikke room
- haricots verts
- kervel
- kippenbouillon
- kreeft
- bladpeterselie
- prei
- sjalot
- suiker
- witte peper
- witte wijn
- zilverui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.