Bouillabaisse met aioli
★
★
★
★
★
Een recept van Anthony Bourdain.
U vindt dit recept op pagina 209 in Les Halles kookboek .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- aardappel
- aioli
- bouquet garni
- citroensap
- dorade
- garnalen
- knoflook
- olijfolie
- peper
- pernod
- prei
- red snapper
- rode poon
- rogvleugel
- romatomaat
- saffraan
- schorpioenvis
- sinaasappelschil
- stokbrood
- ui
- venkel
- wijting
- zeebaars
- zeebrasem
- zeeduivel
- zeepaling
- zeewolf
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.