Ierse oestersoep met mosselen en zeekraal
★
★
★
★
★
Een recept van Yvette van Boven en Oof Verschuren.
U vindt dit recept op pagina 153 in Home made .
- Gang:
- brunch / lunch / voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- aardappel
- bier
- bieslook
- bloem
- boter
- knoflook
- mosselen
- mosterd
- oesters
- peen
- peper
- sjalot
- slagroom
- visbouillon
- zeekraal
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.