Gestoofde kalfswang in heldere consommé & verse doperwten
★
★
★
★
★
Een recept van Yvette van Boven en Oof Verschuren.
U vindt dit recept op pagina 175 in Home made zomer .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- bloem
- boter
- doperwten
- foelie
- kalfsbotten
- kalfswang
- knoflook
- korianderzaad
- laurier
- munt
- peen
- peper
- peperkorrels
- peterselie
- prei
- schenkel
- tijm
- tuinbonen
- ui
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.