Twentse bakleverworst met een compote van rozenbottel & gefrituurde kruiden
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin.
U vindt dit recept op pagina 147 in Raapsteeltje .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- aardappelzetmeel
- bloem
- citroen
- dragon
- dressing
- frituurvet
- geleisuiker
- gist
- kervel
- knoflook
- nootmuskaat
- peper
- peterselie
- rozenbottels
- salie
- sla
- suiker
- twentse bakleverworst
- zuring
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.