Szechuanboouillon met eendenknoedels
★
★
★
★
★
Een recept van Heston Blumenthal.
U vindt dit recept op pagina 67 in Heston Blumenthal thuis .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten
- bladgelatine
- boter
- eendenfilet
- eendenvet
- eendenwonton
- ei
- gemberwortel
- ijsklontjes
- kaneelstokje
- kippenvleugels
- lente ui
- manzillasherry
- melkpoeder
- savooiekool
- sesamolie
- shaoxingwijn
- sojasaus
- steranijs
- szechuanpeper
- ui
- varkensrib
- wontonvel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.