Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 198 in Heston Blumenthal thuis .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Arroz con costillas y morcilla - Rijst met spareribs en bloedworst

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Cocido montañés - Vleeesschotel met kikkererwten ut de bergen

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tuinbonen met morcilla - habas con morcilla

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Migas de la casa - Broodkruim met chorizo, pancetta en bloedworst

Een recept uit Monika Linton - Brindisa