Zwezerik en zeewier, alverkuit en kruiden van de zeekust

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 276 in Noma .

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tompouce van asperges en ham met koud aspergesoepje en aspergesalade

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Kastanjes en walnoten, rogge en tuinkers

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Tarama - Viskuitmousse

Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Ceviche van inktvis met harderkuit en rucola

Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche