Langoustines en zeesmaken

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 304 in Noma .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Klein gerechtje dat het beste als tussengerecht kan worden geserveerd. Heerlijke smaken en goede structuur. De zee op je bord.
Ik heb in plaats van het rode zeewier (dulse), gewoon wakame gebruikt. Goed drogen, anders is het moeilijk te verpulveren. En ook de tijd nemen voor de langoustines, want ze gaan snel stuk.

- bijna 8 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ansjovisboter

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Worteltjes met dille uit de oven

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Künefe - Engelenhaar met buffelmozzarella en pistache

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Vijgen op Russische wijze

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel