Langoustines en zeesmaken
Een recept van Ditte Isager en René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 304 in Noma .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Klein gerechtje dat het beste als tussengerecht kan worden geserveerd. Heerlijke smaken en goede structuur. De zee op je bord.
Ik heb in plaats van het rode zeewier (dulse), gewoon wakame gebruikt. Goed drogen, anders is het moeilijk te verpulveren. En ook de tijd nemen voor de langoustines, want ze gaan snel stuk.