Romige gerst en granen, tarwegras en truffel
★
★
★
★
★
Een recept van Ditte Isager en René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 342 in Noma .
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- appel
- appel-balsamicoazijn
- bleekselderij
- boekweitkorrels
- druivenpitolie
- eenkoornkorrels
- emmertarwekorrels
- gedroogde kamille
- gedroogde levensboomkegeltjes
- gedroogde verbena
- gedroogd lievevrouwebedstro
- gemalen gierst
- gerstekorrels
- haverkorrels
- kamutkorrels
- kippenbouillon
- kippengelei
- lijnzaad
- melk
- pompoenpitten
- speltkorrels
- tarwegras
- tijm
- truffelolie
- truffels van gotland
- ui
- varkensbouillon
- varkensribbetjes
- västerbottenkaas
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.