Oud brood in bouillon
Een recept van René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 34 in Noma: a work in progress .
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / bouillon
Ingrediënten
- bosbes
- boter
- citroentijm
- eekhoorntjesbrood
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- haverwortel
- jeneverbessenhout
- kipfilet
- lievevrouwebedstropoeder
- molsla
- spinazie
- vossenbessen
- water
- witte wijn
- witte wijnazijn
- zout
- zuurdesembrood
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Het recept voor eekhoortjesbroodolie voor de paddenstoelenbouillon en hooias staan op bladzijde 230. De spinaziepuree staat op bladzijde 231.