Molsla

Molsla wordt beschouwd als paardebloemblad.

Zoek naar molsla in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met molsla in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste molsla recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient molsla:

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rauwe salade & zuringdressing

Ingrediënten:
citroen, gember, klaverzuring, knoflook, koolrabi, koolzuurhoudend water, koriander, lichtbruine basterdsuiker, maanzaad, mineraalwater, molsla, olijfolie, sint-jakobsschelp, sjalot, suiker, witte banyulsazijn, zout, peper en zout en zuring

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gemengde sla

Ingrediënten:
fleur de sel, franse sperzieboontjes, molsla, olijfolie, sherryazijn, truffel en wittetruffelolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Cobb salad

Ingrediënten:
avocado, bacon, ei, ijsbergsla, kippenborst, molsla, roquefort, stoofsla, tomaat, verse bieslook, vinaigrette en waterkers

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Daslookbouillon

Ingrediënten:
appelbalsamico, ciderazijn, citroensap, daslookblad, eekhoorntjesbrood, erwten, gedoogde duizendbladblaadjes, gedroogde duizendbladbloemen, gedroogde zwarte bes, gedroogde zwartebessenblaadjes, groen hooi, honing, molsla, morielje, peterselie, rozenbottelazijn, water, witte wijn, zonneroosjespollen en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vinaigrette / bouillon / paddenstoelen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lenteslaatje

Ingrediënten:
aardbeien, appelsap, balsamicoazijn, bloemen, feta, gemengde kiemen, lente-uitjes, molsla, olie, peper, pijnboompitten, rucola, sinaasappelsap en waterkers

Soort:
salade / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Salade van molsla met witschimmelkaas en paardebloem

Ingrediënten:
boter, dragonazijn, honing, jonge witschimmelkaas, meikaas, molsla, olie, paardenbloempjes, rucola, sla, spinazie, veldsla, walnoten, walnotenolie en wittewijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress 1 notitie

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Oud brood in bouillon

Ingrediënten:
bosbes, boter, citroentijm, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, haverwortel, jeneverbessenhout, kipfilet, lievevrouwebedstropoeder, molsla, spinazie, vossenbessen, water, witte wijn, witte wijnazijn, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsrug op een bedje van groen

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, grove mosterd, kerstomaat, knoflook, lamsrug, lente-ui, molsla, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, spinazie, tijm, volkoren broodkruim, waterkers, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / voorgerecht uit Provence:

Gemengde salade met croûtons - mesclun aux chapons

Ingrediënten:
ei, groene sjalot, hysop, kervel, knoflook, lente-ui, mesclun, molsla, olijfolie, oud brood, peper, postelein, provencaalse kruidenazijn, radicchio, raketsla, verse basilicum, waterkers, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
salade / vegetarisch