Geglaceerde zwezerik en bittere groente
★
★
★
★
★
Een recept van René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 134 in Noma: a work in progress .
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / rundvlees / groente / paddenstoelen
Ingrediënten
- appelbalsamico
- bindsla
- boter
- bruine boter
- cantharel
- citroentijm
- druivenpitolie
- eekhoorntjesbroodolie
- ijzerhardkruid
- lievevrouwebedstro
- paddenstoelenglace
- peterselie
- roomse kervel
- selderijstengel
- sjalot
- spinazie
- vogelmuur
- water
- witte wijn
- zevenblad
- zout
- zwarte thee
- zwezerik
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.