Eekhoorntjesbroodolie

Eekhoorntjesbroodolie wordt beschouwd als gearomatiseerde olie.

Zoek naar eekhoorntjesbroodolie in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met eekhoorntjesbroodolie in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste eekhoorntjesbroodolie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient eekhoorntjesbroodolie:

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Runderrib en rozen, moursoesjes en rode biet

Ingrediënten:
00-bloem, agar-agar, appels, bier, bieten, boteremulsie, eekhoorntjesbroodolie, fijn keukenzout, gelatine, kippengelei, lievevrouwebedstro, mout, rodebietensap, rozenbottelazijn, rozenbottelessence, rugosa-rozenblaadjes, runderribstuk, tijm, uienbouillon en vleesnat

Soort:
vlees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zwoerd en zwarte bessen

Ingrediënten:
bruine boter, brun farin, dennennaalden, druivenpitolie, eekhoorntjesbroodolie, zout en zwoerd

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / fruit / beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Asparagus Royale

Ingrediënten:
aspergepuree, boter, bruine kippenjus, citroensap, eekhoorntjesbroodolie, eidooier, eiwit, hazelnootolie, room, volle melk, zout en zwarte truffelconcentraat

Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Wilde eend met herfstgeschenken

Ingrediënten:
00-bloem, appelbalsamico, beukenblad, bieten, bietensap, bosbessen, boter, citroensap, citroentijm, dennenappels, dillezaad, donkere ale, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbroodolie, groene jeneverbessen, hooi, hooias, jeneverbessenhout, kipfilet, korianderzaad, lievevrouwebedstro, moutmeel, rode klaverzuring, roggemeel, rozenbottelazijn, rozenbottelblaadjes, vossenbessen, water, wilde eend, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Geglaceerde zwezerik en bittere groente

Ingrediënten:
appelbalsamico, bindsla, boter, bruine boter, cantharel, citroentijm, druivenpitolie, eekhoorntjesbroodolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, paddenstoelenglace, peterselie, roomse kervel, selderijstengel, sjalot, spinazie, vogelmuur, water, witte wijn, zevenblad, zout, zwarte thee en zwezerik

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / rundvlees / groente / paddenstoelen
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zomerwild en de bosgrond

Ingrediënten:
berkenwijn, beukenblaadjes, bot, boter, brandnetel, cantharel, champignon, daslookkappertjes, druivenbladeren, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbroodolie, eiwit, hertenlende, hopblaadjes, hopscheuten, kippenbouillon, kippenglacé, knoflook, komkommer, lievevrouwebedstro, minikomkommer, morielje, mos, onrijpe jeneverbessen, paddenstoelenbouillon, prei, slakken, tête de violon-varen, tijm, ui, vogelmuur, water, wortel en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
wild
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde mango

Ingrediënten:
aromatische olie, chaat masala, chili en kokosnootsaus, chilipoeder, chimichurri, hete kerriepoeder, koriander-muntchutney, korianderpesto met gember en chili, mango, olie en tomatillosalsa

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde ananas

Ingrediënten:
ananas, aromatische olie, chilipoeder, djeroek paroetdipsaus, jamaicaanse jerkketchup, kruidenolie, olie, ponzusaus, tamarinde-dadelchutney en tropische teriyakisaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Indonesie:

Zelf kroepoek bakken

Ingrediënten:
kroepoek en olie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / schaal- en schelpdieren / frituur