Gebakken peren met bloedworst 'bolognese'
★
★
★
★
★
Een recept van René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 224 in Noma: a work in progress .
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- 00-bloem
- appelbalsamico
- berkenbier
- boter
- chilipoeder
- citroentijm
- conferenceperen
- druivenpitolie
- eekhoorntjesbrood
- ei
- ijslands mos
- jeneverbes
- kippenglacé
- kippenlever
- knoflookpuree
- leverragout
- perenazijn
- rendierbloed
- rendierbloedworst
- rendiermos
- rode wijn
- room
- sjalot
- tijmolie
- trompettes de la mort
- ui
- varkensdarm
- varkensvet
- water
- witlof
- witte as
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.