Kalfsribeye met in parmezaankruim gefrituurde kalfszwezerik, koriander-knoflookolie en kalfsjus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 84 in 3 - Topkoks voor thuiskoks .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- boter
- eiwit
- frituurolie
- kalfsfond
- kalfsribeye
- kalfszwezerik
- knoflook
- koriander
- olijfolie
- paneermeel
- parmezaanse kaas
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.