Kalfsribeye met in parmezaankruim gefrituurde kalfszwezerik, koriander-knoflookolie en kalfsjus

U vindt dit recept op pagina 84 in 3 - Topkoks voor thuiskoks .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kokosrotsjes

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Aardappelsoufflé

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Hot Butter Foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Pannenkoeksoufflé

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier