Antilopenfilet met sjalotjes en physalis
★
★
★
★
★
Een recept van KAV Practische School.
U vindt dit recept op pagina 283 in Koken voor elke dag .
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- antilopenfilet
- boter
- gemalen koriander
- physalis
- rode wijn
- sjalotten
- suiker
- vetstof
- wildfond
- witte port
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Hertenbiefstuk met port en verse rodekool met steranijs

Jong wild zwijn au Maury du Mas Amiel - Côtes de marcassin au Maury du Mas Amiel

Antilopenfilet met vijgencompote

Rosa gebratenes Rehfilet mit Schwarzwurzeln und Walnuss-Granatapfel-Dip / Rosé gebraden reefilet met schorseneren en walnoot-granaatappeldip
