Antilopenfilet met sjalotjes en physalis

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 283 in Koken voor elke dag .

Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Jong wild zwijn au Maury du Mas Amiel - Côtes de marcassin au Maury du Mas Amiel

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Rosa gebratenes Rehfilet mit Schwarzwurzeln und Walnuss-Granatapfel-Dip / Rosé gebraden reefilet met schorseneren en walnoot-granaatappeldip

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Hertenbiefstuk met port en verse rodekool met steranijs

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Antilopenfilet met vijgencompote

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag