Tournedos met Choronsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Teubner.
U vindt dit recept op pagina 146 in Groot handboek sauzen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Oeufs en croustades au fondue de crustacés - Gepocheerde eieren met crème van schaaldieren

Kalfstartaar met tomaat, dillepoeder, rauwe enoki en korenbloemen

Oeufs en croustades à la Béarnaise - Gepocheerde eieren met champignons en Bearnaisesaus

Variaties op gepocheerde eieren met champignons en Bearnaisesaus
