Variaties op gepocheerde eieren met champignons en Bearnaisesaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 138 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tournedos Henri IV - Haasbiefstuk met artisjokbodems en bearnaisesaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Tournedos en chateaubriand Henri VI

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Artisjokkenpastei met worst

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Gepocheerde eieren met artisjokbodems

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel