Frittata van pompoen en boerenkool

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 153 in Het Hollands maandkookboek .

Keuken:
Hollands
Gang:
lunch / buffet / bijgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Boerenkoolhamburger

Een recept uit Saskia, Elise & Emma

Gepocheerde eieren met spinazie of andere gekookte groente

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Boerenkool met chorizo en gepocheerde eieren

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Boerenkool met worst quiche

Een recept uit Ellen