Gestoomde mosselen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 206 in Groot handboek koken .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spagheti met kokkels en zeewierkaviaar

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Pasta met kokkels en tomaat

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Spaghettini met zeebanket

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Kokkels met zeekraal recept - Food and Friends

Een recept uit