Frankfurter groene saus
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert.
U vindt dit recept op pagina 400 in Groot handboek koken .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten
- azijn
- bernagie
- bieslook
- dille
- dragon
- eidooier
- kervel
- olie
- peper
- peterselie
- pimpernel
- suiker
- yoghurt
- zout
- zure room
- zuring
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.