Crêpes met vulling van snijbiet en gruyere-roomsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Dorothee Godert en Teubner Foodfoto.
U vindt dit recept op pagina 392 in Groot handboek vegetarisch koken .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten
- bloem
- boterolie
- ei
- geklaarde boter
- gruyère
- gruyere-roomsaus
- melk
- nootmuskaat
- peterselie
- room
- sjalot
- snijbiet
- walnoten
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.