Mouclade
★
★
★
★
★
Een recept van Renate Hagenouw en Valerie Ferguson.
U vindt dit recept op pagina 26 in Het Beste Uit Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- cayennepeper
- citroen
- eierdooier
- groentebouillon
- knoflook
- laurierblad
- mosselen
- peterselie
- room
- saffraan
- sjalot
- venkelzaad
- visbouillon
- witte wijn
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.