Amandel-venkelsoep met sint-jakobsschelpen
★
★
★
★
★
Een recept van C. Clark en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 22 in Moro Londen .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- amandelen
- bladpeterselie
- blanke amandelen
- fino sherry
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- sint-jakobsschelp
- ui
- venkelgroen
- venkelknol
- visbouillon
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.