Morteruelo de Cuenca - warme haas-patrijspaté
★
★
★
★
★
Een recept van C. Clark en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 114 in Moro Londen .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- wild en gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten
- brood
- broodkruim
- citroensap
- crackers
- extra vergine olijfolie
- gerookt spek
- haas
- kaneel
- knoflook
- kruidnagel
- laurierblad
- olijfolie
- oregano
- pancetta
- patrijs
- peper
- pijnpitten
- ui
- verse tijm
- vet spek
- water
- waterkers
- wild konijn
- zoete sherry
- zoet paprikapoeder
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.