Haas
Haas wordt beschouwd als wild .
Alternatieve namen:
afsnijsel van haas en hazenbotten.
Zoek naar haas in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met haas in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste haas recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient haas :
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, cognac, haas, jeneverbes, kalfslever, knoflook, laurier, majoraan, pancetta, peper, pure chocolade, rode wijn, salie, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, haas, knoflook, kruidenazijn, kruidnagel, laurierblad, mager rookspek, margarine, peperkorrels, peterselie, rode wijn, room, tijm, ui en wortel
Soort: gevogelte
Ingrediënten: haas en sultana's
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: haas en sauce royale
Soort: wild
Ingrediënten: citroenschil, gezouten spek, haas, hazenbloed, hazenlever, kleinwild, marinade met zuiderse kruiden, rode bessengelei, zout en zwarte peper
Soort: wild en gevogelte
2 notities
Ingrediënten: haas en wijn
Keuken: Italiaans
Advertentie
Ingrediënten: haas en wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovispasta, ei, gedroogde oregano, haas, kalfshersenen, kippenlever, lavas, peper, saus bij haas, varkensgehakt, varkensnet en wild
Keuken: Romeins
Ingrediënten: haas, jeneverbessen, pancetta en wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: cognac, gans, haas, knoflook en sjalot
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bouquet garni, cognac, ganzenvet, haas, hazenhart, hazenlever, hazenlongen, knoflook, kruidnagel, peper, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, ui, vet spek, wild, wortel en zout
Keuken: Frans
Advertentie
Ingrediënten: cognac, haas, peper, pure chocolade, vetstof, wijnmarinade en zout
Soort: wild
Ingrediënten: droge sherry, haas, kastanjes, rodewijnazijn, ui, verse tijm, worstvlees, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boter, haas, hazenhart, hazenlever, hazennieren, peper, rode wijn, spek, ui en zout
Soort: wild en gevogelte / wild
Ingrediënten: bleekselderij, chocolade, hazenbloed, hazenhart, hazenlever, hazenlongen, hazenvlees, melk, olijfolie, pappardelle, peterselie, rode wijn, ui, varkensbloed, wild, wildfond, winterwortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: hazenpeper
Soort: wild en gevogelte
Advertentie
Ingrediënten: hazenpeper
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: hazenpeper en korstdeeg
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: hazenrugfilet, rode wijn, tijm, vleesjus en wild
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, bruine linzen, cognac, groene paprika, haas, hazenbloed, hazenlever, kippenlevers, knoflook, kruidnagels, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, quindillapaprika, rode wijnazijn, sjalot, tijm, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: wild
Ingrediënten: haas, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pittige rode wijn, tomatenpuree, verse marjoraan, verse salieblaadjes, verse tijm, wittewijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild / feestdagen
Advertentie
Ingrediënten: boter, foelie, gemalen kruidnagel, ui, haas, jeneverbessen, knolselderij, water, nootmuskaat, pastinaak, salie, bleekselderij, tijm, worcestersaus en wortel
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / wild
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Soort: feestdagen
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Soort: sauzen / bouillon
Advertentie
Wanneer je naar afsnijsel van haas, haas a la royale of hazenbotten zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om haas met lever , haaspoulet , haasvlees , hazenbloed , hazenbout , hazenfilet , hazenhart , hazenlever , hazenlongen , hazenpeper , hazenrug , hazenvlees , jonge haas en karkas van haas .
Haas-boeken
Dol op haas? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: