Patrijsescabeche
★
★
★
★
★
Een recept van C. Clark en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 118 in Moro Londen .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- fijn zeezout
- guindilla peper
- korianderzaad
- laurierblad
- olijfolie
- patrijs
- peper
- peterseliestelen
- pikant paprikapoeder
- rode ui
- sherryazijn
- suiker
- water
- zoete rodewijnazijn
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.