Zeeduivel met zoete ui, gember en saffraan

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 228 in Moro Londen .

Keuken:
Marokkaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zelf ras el hanout maken

Een recept uit Simone van den Berg

Pinchitosmarinade voor geroosterd kalfsvlees, kip of varkensvlees

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Pittig gebakken inktvis met luchtige avocado-yoghurtsaus met kruiden

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Ras el Hanout

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer