Tropézienne met pijnpitten en rozenwater
★
★
★
★
★
Een recept van C. Clark en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 291 in Moro Londen .
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- nagerecht / bij de koffie
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- boter
- ei
- eidooier
- gedroogde gist
- maïzena
- melk
- patentbloem
- pijnpitten
- poedersuiker
- rozenwater
- slagroom
- suiker
- vanillestokje
- water
- witte basterdsuiker
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.