Rijstkroketten - arancini di riso

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 46 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
kalfsvlees / rijst / rundvlees / frituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Arancini di carne - Rijstballen met vlees en erwtjes

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Ganeffe alla zafferano - Runderbouillon met kaas en saffraanrijst ballen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Dügün corbasi - Bruiloftsoep met kip en yoghurt

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

arancine

Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië