Soep van wilde knolvenkel - minestra di finocchi selvatici
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 105 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Italiaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten
- boter
- bouillon
- grof boerenbrood
- knolvenkel
- olijfolie
- peper
- ricotta
- verse witte kaas
- wilde venkel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.