Bonen en clams met munt - habas alla catalana

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 164 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Soep met gezouten varkensvlees, kool en eierknoedels

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Parelhoen uit de braadzak

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Kalfsoester

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Risotto met eikhaas, koraalzwam en Leffe Bruin (oftewel paddenstoelen en bier)

Een recept uit Martine