Bonenstoofpot uit Toulouse - cassoulet de toulouse
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 178 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / gevogelte / worst
Ingrediënten
- bacon
- boter
- bouillon
- broodkruim
- droge witte wijn
- eend
- ganzenvet
- gedroogde witte bonen
- gemalen kruidnagel
- gerookte varkensworst
- knoflook
- kruidnagel
- laurierblad
- mager lamsvlees
- mager varkensvlees
- pekelspek
- peper
- pruimtomaat
- reuzel
- spekvet
- ui
- varkens-knoflookworst
- verse peterselie
- verse tijm
- versgemalen zwarte peper
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.