Konafa-gebak - kadayif met amandelvulling, kaasvulling, of roomvulling
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 230 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Turks
- Gang:
- nagerecht / bij de koffie
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten
- amandelmeel
- boter
- citroensap
- gemalen kaneel
- griesmeel
- konafa-deeg
- melk
- oranjebloesemwater
- ricotta
- rozenwater
- sinaasappelsap
- sinaasappelschil
- suiker
- water
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.