Amandelcustard in filo - kopenhayi

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 238 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Gang:
nagerecht
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / noten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Almond butter cake with cardamom and baked plums

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Petit-fours

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Appelmuffins

Een recept uit Saskia, Elise & Emma

Chocolate Chip Cookies Met Amandelpasta

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen