Hummus kawarma (lamsvlees) met citroensaus
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 118 in Jeruzalem .
- Keuken:
- Midden-Oosten / Israëlisch
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- bladpeterselie
- boter
- chilipeper
- citroen
- gemalen piment
- hummus
- kaneel
- knoflook
- lamshalsfilet
- munt
- nootmuskaat
- olijfolie
- oregano
- pijnboompitten
- witte peper
- wittewijnazijn
- za'atar
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.