Soep van zeebanket & venkel
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 136 in Jeruzalem .
- Keuken:
- Midden-Oosten / Israëlisch
- Gang:
- diner / lunch / voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- arak
- bladpeterselie
- dragon
- ingemaakte citroen
- knoflook
- mild paprikapoeder
- mosselen
- olijfolie
- ouzo
- pernod
- rode chilipeper
- saffraan
- tapijtschelpen
- tijgergarnalen
- tomaat
- vastkokende aardappel
- venkel
- visbouillon
- zeebaarsfilet
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.