Artisjokken gevuld met doperwten & dille

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 171 in Jeruzalem .

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Carciofi fritti - Gefrituurde artisjok

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Gevulde artisjokken - carciofi ripieni

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Artisjokken met ham en kaas

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Lasagne met artisjokken

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken