Gestoofd ei met lamsvlees, tahin & sumak
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 205 in Jeruzalem .
- Keuken:
- Midden-Oosten / Israëlisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- cherrytomaatjes
- citroen
- ei
- gemalen komijn
- griekse yoghurt
- harissa
- ingemaakte citroenschil
- kippenbouillon
- knoflook
- koriander
- lamsgehakt
- olijfolie
- pijnboompitten
- pistachenoten
- sumak
- tahinpasta
- ui
- zhoug
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.