Gestoomde sint-jakobsvruchten met spinazie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 36 in Wokken met Ming .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Congee met gemarineerde kip en shiitakes

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Kalfs-"babi pangang" met groene koolsalade

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Chinese broccolli in gembersaus (Jiang Zhi Jie Lan)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Xiang you shan si - Vegetarische "alen" in een zoetzure saus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken