Spaanse peper gevuld met een farce van scampi

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 64 in Wokken met Ming .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kokosnootmakronen

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Marinade voor vis

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Scampibolletjes met een jasje van gedroogde sint-jakobsvruchten

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Kokosflan

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer