Zoetzure pekingsoep
Een recept van M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying.
U vindt dit recept op pagina 76 in Wokken met Ming .
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten
- boomoortjes
- bosui
- chilipeper
- ei
- kippenbouillon
- kippenbout
- olie
- rijstazijn
- rijstwijn
- sesamolie
- sojasaus
- tofu
- witte peper
- zetmeel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Mooi recept, hoge smaak en maaltijdsoep-achtige structuur. Prima als voorgrecht, maar ook als lunch. Of na een avondje stappen...