Scampi met vijf exotische kruiden
★
★
★
★
★
Een recept van M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying.
U vindt dit recept op pagina 98 in Wokken met Ming .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- babymais
- chilipeper
- gember
- kippenbouillon
- knoflook
- olie
- peper
- rijstwijn
- scampi
- sluimererwten
- suiker
- tomatenpuree
- ui
- zetmeel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.