Gebraden patrijs met vin santo en geroosterde druiven op levercrostini
★
★
★
★
★
Een recept van J. Gosney en Rick Stein.
U vindt dit recept op pagina 150 in Mediterrane Odyssee .
- Keuken:
- Italiaans
Ingrediënten
- beurre manie
- boerenbrood
- boter
- foelie
- kippenbouillon
- kippenlever
- knoflook
- marsala
- nootmuskaat
- olijfolie
- pancetta
- patrijs
- salie
- tijm
- venkelzaad
- vin santo
- zoete rode druiven
- zoete sherry
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.