Schwarzwalderkirschgebak
★
★
★
★
★
Een recept van Larousse.
U vindt dit recept op pagina 222 in Het Grote Larousse Patisserieboek .
- Gang:
- bij de koffie
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Ingrediënten
- amandelpoeder
- bakpoeder
- bloem
- boter
- cacaopoeder
- eieren
- gekonfijte kersen
- kersen
- kirsch
- kristalsuiker
- pure chocolade
- slagroom
- vanillesuiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.